Benela

Achteraf betalen bij

Benela

Benela.nl

Benela.nl is een webwinkel gespecialiseerd in DIY (Do It Yourself) en hobby-elektronica. Ze bieden een breed scala aan producten gerelateerd aan microcontrollers zoals Raspberry Pi, Arduino, ESP32/8266, evenals verschillende sensoren, diodes en aanverwante elektronica​​.

Benela lijkt zich te richten op zowel beginnende als ervaren hobbyisten, met productaanbiedingen die variëren van basiscomponenten tot geavanceerde elektronica kits.

Ze bieden ook soldeerkits aan, en hebben een assortiment samengesteld met zowel de beginnende als de ervaren soldeertechnicus in gedachten​​.

De website is onderverdeeld in verschillende categorieën zoals Audio & MP3, Batterijen, Communicatie, Componenten, Development boards (waaronder Arduino en Raspberry Pi), Displays, DIY en Soldeerkits, Draden en kabels, Elektromagneten, Elektromotoren, en veel meer.

Dit wijst op een uitgebreide selectie van producten voor elektronica-enthousiastelingen en hobbyisten.

Benela elektronica

wat voor winkel is Benela?

Benela is een online winkel gespecialiseerd in hobby-elektronica, met een bijzondere focus op microcontrollers zoals Arduino, ESP8266 en ESP32. Ze bieden een ruim assortiment aan modules, sensoren en andere elektronica componenten van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen​​.

De webshop is opgezet door Steffen Boskma, wiens passie voor elektronica al op negenjarige leeftijd begon. Hij richtte Benela in 2021 op en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt​​. Benela streeft naar kwaliteit en goede service, wat onder meer blijkt uit de één jaar garantie op alle producten en de mogelijkheid om bestellingen binnen 30 dagen gratis te retourneren zonder opgaaf van reden​​.

Bovendien wordt er op de website vermeld dat ze een breed scala aan productcategorieën aanbieden, variërend van microcontrollers tot sensoren, DIY kits, en componenten, die geschikt zijn voor hobbyisten van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus​​.

Benela wordt op verschillende beoordelingssites ook positief beoordeeld, wat wijst op een goede klanttevredenheid​.

Voor verdere informatie of om te winkelen, kunt u hun website bezoeken.

Ontwikkelboard

 

Achteraf betalen met

Verzending

Gerelateerde winkels

Fatbikes NL

ACTION

AVANTISPORT

Perry