Bol.com

Achteraf betalen bij

Bol.com

Bol.com is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste online warenhuisen. Zij is bekend geworden van het enorme aanbod Boeken, DVD’s en CD’s  maar tegenwoordig in deze shop uw leverancier voor keuken apparaten, consumenten electronica, mulimedia en speelgoed.

Doordat Bol.com zo groot is kunt u tot ’s avonds 22.00uur bestellen en heeft u het de volgende dag al in huis. En u hoeft ook niet vooraf te betalen. Zij stuurt u gewoon een acceptgiro mee welke u kunt gebruiken om uw aankoop te betalen als u tevreden bent. Bent u toch niet zo tevreden dan stuurt u uw bestelling of het betreffende artikel kosteloos terug.

Het maakt niet uit of je een boek of een wasmachine bestelt: alle bestellingen van € 20,- of meer versturen we gratis. Mits we de artikelen in een bestelling gelijktijdig mogen versturen. Voor bestellingen onder € 20,- óf als je er voor kiest om de artikelen uit een bestelling apart te laten bezorgen, betaal je € 1,99 verzendkosten. Aankopen bij bol.com partners, 2ehands en digitale artikelen, Cadeaubonnen, cadeaupapier en bol.com fotoservice tellen niet mee bij het bestelbedrag.
Prijzen van bol.com partners zijn inclusief verzendkosten.

Bij deze winkel mag je 30 dagen nadenken over je aankoop. Zo kun je uitgebreid je artikel bestuderen en ervaren of deze volledig naar wens is.

De bedenktijd voor aankopen bij bol.com partners of 2ehands artikelen kan afwijken, check de voorwaarden van de partner.

Achteraf betalen met acceptgiro
Voor bestellingen binnen Nederland is het vaak mogelijk om met acceptgiro te betalen en zo pas te betalen als je je bestelling hebt ontvangen. Bij je bestelling zit dan een factuur met een acceptgiro die je invult en naar je bank stuurt of voldoet via internetbankieren.

Achteraf betalen met

Verzending

Gerelateerde winkels

Fatbikes NL

Bestrijding Ongedierte

Benela

TRAVELBAGS