Plus

Achteraf betalen bij

Plus

Plus Supermarkt

PLUS supermarkt loopt met ruim 550 supermarkten voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten. Samen zorgen we voor goed eten, de buurt en voor elkaar. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten.
We zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Onze lokale supermarktondernemers en supermarktmanagers spelen hierbij een belangrijke rol – met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt.


Supermarkt PLUS

Plus Supermarkten biedt een breed scala aan producten en diensten voor de consument. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment van levensmiddelen, dranken, kleding en huishoudelijke artikelen voor ieders smaak. Plus heeft ook verschillende interessante aanbiedingen die je niet mag missen.

Plus Supermarkten is tegemoet gekomen aan de behoeften van klanten door de prijzen laag te houden en service van hoge kwaliteit te leveren. De winkelketen biedt ook handige opties voor gemakkelijke levering naar uw huis of kantoor, waardoor het shoppen op afstand heel gemakkelijk is!

De folder

De Plus Supermarkt folder biedt een scala aan geweldige promoties en deals voor klanten. U vindt er altijd de beste prijzen voor producten die u nodig hebt, van voedsel en drank tot huishoudelijke artikelen en meer.

Deze week kan je ook met gemak speciale aanbiedingen pakken zoals 3-voor-2, 2 halen 1 betalen of korting op bepaalde productgroepen. Neem eens een kijkje in de folder om meer te weten te komen over de actuele promoties!

plsu supermarkt

Kortingen bij de Plus

Zijn er wel eens kortingen bij de Plus supermarkt online?

Ja, er zijn regelmatig kortingen bij Plus Supermarkten. Ze bieden veel verschillende promoties, variërend van 3-voor-2 aanbiedingen, 2+1 deals en kortingscodes op bepaalde productgroepen.

Er is dus altijd een manier om te besparen bij Plus Supermarkten!

De winkel heet vaak meer opties als branchegenoten zoals de Action of het platform plein.nlWie is de eigenaar van de Plus supermarkt?

De Plus Supermarkten zijn eigendom van Ahold Delhaize, een Nederlandse-Belgische supermarktketen.

Waar zit een plus supermarkt?

Plus Supermarkten zijn gevestigd in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. In Nederland zijn ze onder andere te vinden in de volgende steden.

  • Oostzaan
  • Uitgeest
  • Geleen
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Heemstede

supermarkt plus folder

Achteraf betalen met

Verzending

Gerelateerde winkels

ACTION

Nespresso

Dyson

Otto