ZOOPLUS

Achteraf betalen bij

ZOOPLUS

Zooplus

Zooplus is een online winkel voor dierenbenodigdheden. Ze verkopen een breed assortiment aan producten voor huisdieren, waaronder voeding, speelgoed, huisvesting en verzorgingsproducten voor honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels en reptielen.

Zooplus biedt ook een abonnementsservice waarbij klanten regelmatig automatisch huisdierbenodigdheden kunnen laten bezorgen. De winkel is opgericht in 1999 en heeft vestigingen in verschillende landen in Europa.

Zooplus kortingscode

Als je klikt op de button om naar de winkel te gaan krijg je bij je bestelling een korting. Daarnaast spaar je bij Zooplus ook automatisch punten zodat je de volgende keer ook weer een mooi kortingsbedrag binnen hebt.

Ga je via ons naar de shop dan ontvang je dus nog extra korting op de bestelling.

Zooplus actiecode

Op deze pagina kun je terecht voor kortingscodes. We plaatsen hier regelmatig tientallen codes, dus er is een goede kans dat er binnenkort een beschikbaar is die voor jou werkt.

Zooplus biedt vaak kortingscodes aan waarbij je bij je bestelling een gratis cadeautje krijgt. Daarnaast zijn er elke maand ook kortingscodes voor korting op specifieke producten, zoals 15% korting op hondenvoer, 11% korting op populaire merken, 10% korting op accessoires en 5% korting op het hele assortiment. Je kunt ook een kortingscode cadeau doen aan een vriend door hen uit te nodigen voor Zooplus.

Als je vriend accepteert, krijgt hij of zij een persoonlijke link toegestuurd waarmee de welkomstkorting tijdens de eerste bestelling kan worden gebruikt. Zo kun je iemand korting cadeau doen en profiteer je zelf ook van voordeel door 350 zooPoints te verdienen.

Zooplus review

Zooplus is een gerenomeerde shop die al sinds 1999 actief is. De ervaringen zijn zeer goed te noemen en uit eigen ervaring weet ik dat dat zowel de service die de winkel biedt als het assortiment voldoet aan alles wat je zou willen hebben voor jouw huisdier.

Op Trustpilot zijn er 3600 recensies te vinden over Zooplus en ze hebben meer dan 700k likes op Facebook.

 

Zooplus kortingscode

ideal,mister_cash,paypal

Achteraf betalen met

Verzending

Gerelateerde winkels

Bestrijding Ongedierte

ACTION

Zalando Lounge

Otto